Beeldatelier 12-17 jaar

Wat houdt de cursus in?

Zin om je creatieve skills te ontdekken en ontwikkelen? Leef je helemaal uit in ons beeldatelier! 

Hier experimenteren we met verschillende technieken, materialen en verkennen we diverse mogelijkheden om de wildste ideeën vorm te geven.

Samen duiken we in de inspirerende werelden van beeldhouwkunst, tekenen, schilderen en grafiek. Via prikkelende opdrachten onderzoeken we uiteenlopende stijlen, kunststromingen en culturen om zo ons kijken, ruimtelijk inzicht en kritische blik te verruimen.

In onze ateliers worden jullie individuele artistieke vaardigheden steeds uitgedaagd en gestimuleerd.  

Animatiefilm / film jongeren 12-17 jaar

In de hoofdschool Wetteren kan je ook animatiefilm en film volgen! Dit atelier bruist van de digitale creatieve vibes. Stopmotionfreaks, filmregisseurs, Photoshopnerds, klassieke tekentalenten en stille poëten experimenteren hier volop met digitale media.

We drijven mee op de nieuwste digitale ontwikkelingen om verhalen te vertellen en ideeën tastbaar te maken. Ook camera-, belichtings- en geluidstechnieken komen aan bod. In een goed uitgerust digitaal atelier met opnamestudio’s, montagecomputers en tekentablets helpen we jouw digitaal talent vele levels hoger te tillen.

Leerkrachten:

Isabel Bouttens, Thijs De Smet, Ine Desmet, Jonas Delaeye,  Lies Jacques, Merlyn Paridaen, Nico Van Daele.

 

Wanneer vinden de lessen plaats?

Het lessenrooster vind je hier. 

 

Hoe inschrijven?

Je kan online inschrijven vanaf 1 juni t.e.m. 30 september. 

De toelatingsvoorwaarden vind je hier.  De actuele prijzen vind je hier. De contactgegevens om je in te schrijven vind je hier

Contactinfo