Start schooljaar 2022-2023

Belangrijke info voor de start van het nieuwe schooljaar

  • Alle lessen starten op donderdag 1 september 2022. Heb je vragen over jouw eigen cursus, dan verwijzen we naar de leerkracht.
  • Open academie: open lesdagen van 1 t.e.m. 11 september. Iedereen mag vrijblijvend een les bijwonen. Hou er rekening mee, als je naar de les komt, dat er geïnteresseerden in de klas kunnen binnenkomen.
  • Voor leerlingen MUZIEK eerste jaar: Ongetwijfeld staan jullie te popelen om te mogen starten met een instrument. De open academieweken zijn hét moment bij uitstek om te proberen welk instrument bij jou past! We zouden het fijn vinden indien elke nieuwe leerling dan ook drie instrumenten probeert, en nadien pas definitief beslist. Onbekend is onbemind, en dat geldt zeker voor heel wat minder populaire instrumenten. Onze leerkrachten laten je graag kennis maken met hun instrument. Wanneer de instrumentkeuze vast ligt, kan je die doorgeven aan het secretariaat en een lesuur afspreken met de leerkracht.
  • Voor de hoofdschool Wetteren: De huidige site bestaat nu uit (voorlopig) 4 blokken:
  1. BLOK A: het hoofdgebouw muziek. Daar zijn nog muziekklassen actief. Geen secretariaat meer!
  2. BLOK B: het vroegere gebouw Beeld. Wordt momenteel grotendeels gerenoveerd. Enkele klassen muziek actief en 3e graad keramiek.
  3. BLOK C: nieuwe Cordonnier-gebouw. Daar bevinden zich het nieuwe secretariaat, de directie, klassen beeld en muziek.
  4. BLOK P: prefabgebouw. Met de woordklassen (die later zullen verhuizen naar blok B).

BELANGRIJK: de hoofdingang is in het nieuwe Cordonnier-gebouw (rode gebouw). Er is geen ingang meer via de Schoolstraat (Beeld).

  • Openingsuren secretariaat:

                  Ma-di-woe-do 13u30-20u00

                   Vrij 13u30-18u00

                   Zat 08u30-12u30

 

Contactinfo