Tekenwedstrijd!

23
mei
2023

Gebeten door tekenen en/ of schilderen en zin in een creatieve uitdaging?!

Perfect! Vanuit de derde graad lanceren wij vanaf NU tot en met 24 september 2023 een TEKENWEDSTRIJD in samenwerking met Jeugdhuis SOCK!

Jeugdhuis SOCK (https://www.jhsock.be/) is een plaats waar de jeugd gezellig kan samenkomen om te chillen, iets te drinken en vooral om even uit te blazen. Een plek waar iedereen welkom is! Nu zou jeugdhuis SOCK, jeugdhuis SOCK niet zijn zonder zijn eigenheid. De inrichting van het gebouw is al goed gevorderd. Toch is onze identiteit nog niet af. En hier kan jij bij helpen! SOCK heeft nog één volledig witte muur vrij. En we rekenen op jullie om deze van een sprekende en originele muurschildering te voorzien met als thema… Beeld, Muziek & Woord!  

Kun jij boeiende tekeningen schetsen die onze kunstrichtingen Beeld, Muziek & Woord laten zien, horen, ruiken en proeven?! Verstuur je ontwerp (via kwalitatieve foto of scan) naar kunstacademie@wetteren.be. Vermeld hierbij je naam en een beknopte omschrijving van het ontwerp. Begin oktober selecteren de leerkrachten beeld een aantal tekeningen en gieten deze in één groot ontwerp.  Daarna schakelen we onze ijverige studenten (uit de derde graad beeld) in om het eindresultaat op de muur van Jeugdhuis SOCK te schilderen.

Veel succes!

 

Contactinfo